ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: «Ο γιος μας έχει αυτισμό» αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Σαλαμίνα: «Ο γιος μας έχει αυτισμό» αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας, στη Σαλαμίνα - Σε ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες οι άντρες της ΕΛΑΣ προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη του 70χρονου

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Σαλαμίνας, από την αποκάλυψη της είδησης της δολοφονίας μίας 43χρονης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί (05/12) μέσα στο σπίτι της, με τραύματα από σφαίρες στη κοιλιά και το στέρνο, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν τους πυροβολισμούς άκουσαν καυγά με έναν άνδρα και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Βασικός ύποπτος ο 71χρονος σύντροφός της ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση ψάχνουν όλο το νησί ενώ το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον ύποπτο ως δράστη της δολοφονίας να έχει φύγει από την Σαλαμίνα.

Οι μαρτυρίες γειτόνων που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και περιγράφουν τον εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα, είναι συγκλονιστικές. Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της 43χρονης γυναίκας.

«Η μητέρα της μού είπε ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι της και την πυροβόλησε, στο πατρικό της. Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. ο άνδρας που συζούσε με την πρώην γυναίκα του) δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχα και πολλά – πολλά μαζί του», υποστήριξε, μιλώντας στον ALPHA.

«Ένα παιδάκι έχουμε. Ο γιος μου έχει φάσμα αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι που συζούσε και το πήγαινα και το έφερνα από εκεί.

Τώρα, δύο φορές το πήρα από τη γιαγιά του. Δεν ξέρω αν την είχε απειλήσει, πού να ξέρω; Δεν ξέρω περισσότερα. Αυτό το έμαθα το πρωί και εκεί έχω μείνει. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω, ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε παιδάκια από το σχολείο. Εκεί τον γνώρισε η πρώην γυναίκα μου, γιατί πήγαινε το παιδάκι μας σε ένα σχολείο», τόνισε στη συνέχεια.

Το panic button και η αλλαγή σπιτιού

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να εγκαταστήσει την εφαρμογή panic button στο κινητό της και να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που βρεθεί ξανά σε κίνδυνο.

Την ίδια ώρα την παρότρυναν να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμενε με τον 70χρονο και να βρει αλλού κατοικία. Η 43χρονη ακολούθησε τις συμβουλές και για αυτό τον λόγο πήγε και έμεινε με τη μητέρα της στο σπίτι της στην περιοχή Αμπελάκια.

Ωστόσο ούτε το panic button, ούτε η αλλαγή σπιτιού στάθηκαν αρκετά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κουμπί κινδύνου δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, ενώ -όπως όλα δείχνουν- στις 6 το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου ο δράστης εντόπισε την 43χρονη στο σπίτι στα Αμπελάκια και την τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα.

Σχετικές ειδήσεις