ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: «Ο άνδρας που συζούσε δεν μου είχε δώσει καλή εντύπωση», λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Σαλαμίνα: «Ο άνδρας που συζούσε δεν μου είχε δώσει καλή εντύπωση», λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης
FACEBOOK.

Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση δολοφονίας μίας 43χρονης γυναίκας, στη Σαλαμίνα.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Σαλαμίνας, από την αποκάλυψη της είδησης της δολοφονίας μίας 43χρονης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί (05/12) μέσα στο σπίτι της, με τραύματα από σφαίρες στη κοιλιά και το στέρνο, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν τους πυροβολισμούς άκουσαν καυγά με έναν άνδρα και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Οι μαρτυρίες γειτόνων που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και περιγράφουν τον εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα, είναι συγκλονιστικές. Για την υπόθεση μίλησε και ο πρώην σύζυγος της 43χρονης γυναίκας.

«Η μητέρα της μού είπε ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι της και την πυροβόλησε, στο πατρικό της. Ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. ο άνδρας που συζούσε με την πρώην γυναίκα του) δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχα και πολλά – πολλά μαζί του», υποστήριξε, μιλώντας στον ALPHA.

«Ένα παιδάκι έχουμε. Ο γιος μου έχει φάσμα αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι που συζούσε και το πήγαινα και το έφερνα από εκεί.

Τώρα, δύο φορές το πήρα από τη γιαγιά του. Δεν ξέρω αν την είχε απειλήσει, πού να ξέρω; Δεν ξέρω περισσότερα. Αυτό το έμαθα το πρωί και εκεί έχω μείνει. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω, ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε παιδάκια από το σχολείο. Εκεί τον γνώρισε η πρώην γυναίκα μου, γιατί πήγαινε το παιδάκι μας σε ένα σχολείο», τόνισε στη συνέχεια.

Σχετικές ειδήσεις