Η ΖΗΛΕΙΑ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Σαλαμίνα: Η ομολογία του δολοφόνου της Γεωργίας - Πήγε σε καφέ μετά το φονικό

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Σαλαμίνα: Η ομολογία του δολοφόνου της Γεωργίας - Πήγε σε καφέ μετά το φονικό

Ο βασικός ύποπτος αποδείχθηκε ότι ήταν εκείνος που εκτέλεσε με δυο σφαίρες εξ επαφής την άτυχη μητέρα μέσα στο πατρικό της στη Σαλαμίνα.

Οπως πρώτο αποκάλυψε το newsbomb.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πως προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

Κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του κατάθεσης, ο καθ' ομολογίαν δράστης βρισκόταν σε σύγχυση. Μεταξύ άλλων, φέρεται να τους είπε: «Κρίμα για όσα έγιναν», ενώ λίγα λεπτά μετά έβγαζε οργή κατά της πρώην συντρόφου του.

Σε λίγες ώρες απο τώρα θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να του απαγγελθεί η κατηγορία και να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.

Ο 71χρονος θεωρώντας ότι η άτυχη μητέρα ήταν «κτήμα» του, δεν μπορούσε να «χωνέψει» το γεγονός ότι του είχε ζητήσει να χωρίσουν και την ίδια ώρα το ότι η γυναίκα είχε βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει.

Η 43χρονη είχε προχωρήσει σε καταγγελία το πρωί του Σαββάτου λίγες ώρες αφότου έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης απο τον ίδιο. Οπως η ίδια είχε πει στους αστυνομικούς του τμήματος Σαλαμίνας, βιαιοπράγησε κατά του 15χρονου γιού της, χτύπησε την ίδια, την απείλησε και της άρπαξε το κινητό και το αμάξι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη γυναίκα για την εφαρμογή panic button, την οποία και εγκατέστησαν στο κινητό της προκειμένου να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει. Η γυναίκα όμως δεν κατάφερε να το πατήσει τη στιγμή του φονικού καθώς το κινητό της βρισκόταν στα χέρια του δράστη.

Επίσης, την ημέρα που προχώρησε σε καταγγελία τη συμβούλεψαν να φύγει από το σπίτι που έμενε μαζί του και για το λόγο αυτό πήγε και έμεινε με τη μητέρα της σε οικία στην περιοχή Αμπελάκια στη Σαλαμίνα.

Αμέσως μετά την καταγγελία ο δράστης αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου πλην όμως είχε εξαφανιστεί και δεν τον βρήκαν πουθενά στη Σαλαμίνα.

Μαρτυρίες ανάφεραν ότι εμφανίστηκε το προηγούμενο βράδυ πριν το φονικό ενώ σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κοιμόταν σε χωράφια.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης εντόπισε την πρώην σύντροφό του στο πατρικό της όπου κρυβόταν απο εκείνον. Στην αρχή πυροβόλησε το τζάμι της πόρτας και στη συνέχεια την εκτέλεσε με δυο σφαίρες εξ 'επαφής με κυνηγετική καραμπίνα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν κραυγές και μια γυναικεία φωνή να εκλιπαρεί να σταματήσει.

Οργή προκαλεί το γεγονός πως αμέσως μετά το φόνο με το αμάξι του θύματος έφυγε απο τη Σαλαμίνα και πήγε για καφέ στο Κερατσίνι σαν ήταν μια συνηθισμένη μέρα. Εκατσε στην καφετέρια για περίπου 4 ώρες και στη συνέχεια άρχισε να περιπλανιέται στην περιοχή μέχρι που εντοπίστηκε απο τις αρχές.

Στην περιοχή είχε στηθεί μεγάλη επιχειρηση με τους αστυνομικούς να αναζητούν παντού το όχημα του θύματος ενώ ο δράστης φέρεται να προχώρησε και σε τουλάχιστον μια κλήση απο το κινητό του τηλέφωνο.

Σχετικές ειδήσεις