ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία» – Ξεσπά η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφά κάμερες

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία» – Ξεσπά η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή που είχε τοποθετήσει κρυφά κάμερες

Βριλήσσια: Με «σπασμένη» φωνή η θετή κόρη του 49χρονου προσπάθησε να εκφράσει τα συναισθήματά της

Με τρεμάμενη φωνή η θετή κόρη του 49χρονου από τα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφά κάμερες στο σπίτι και στην επιχείρησή του προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Είμαι και θυμωμένη, είμαι και λυπημένη, είμαι συντετριμμένη, νιώθω αηδία. Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου, δεν κατάλαβα τι άκουγα και εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνούσα», είπε αρχικά μιλώντας στο Mega η θετή κόρη του 49χρονου. Όπως ανέφερε ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της μητέρας της παρακολουθούσε εκείνη και την αδελφή της αλλά και τη μητέρα τους με κρυφές κάμερες.

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδελφή μου, τις βρήκαμε στο σπίτι όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο υποψιαστήκαμε και κοιτάξαμε στου χώρους του σπιτιού», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Οι αποκαλύψεις για την δράση του κομμωτή μετά τη σύλληψη του είναι σοκαριστικές. Ο 49χρονος φαίνεται να είχε τοποθετήσει τις κάμερες εδώ και 1,5 χρόνο στις τουαλέτες του κομμωτηρίου για να βλέπει γυμνές πελάτισσές, αλλά και εργαζόμενές του.

«Έκανε μία ανακαίνιση πριν από 1,5 χρόνο περίπου στην κουζίνα και στο μπάνιο του μαγαζιού, την είχε κάνει μόνος του την ανακαίνιση, οπότε θεωρούμε ότι είχε γίνει από τότε», ανέφερε υπάλληλος του κομμωτηρίου.

Η δράση του κομμωτή έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του κομμωτηρίου όταν είδε μία ύποπτη κίνηση που την έβαλε σε υποψίες.

«Πέρναγε από δίπλα μου και κρατούσε το κινητό του όπου είδα, φαινόταν δηλαδή ότι κοιτούσε τις κάμερες της τουαλέτας και μετά πήγα, έψαξα και τις δύο τουαλέτες και τα βρήκα. Την μία την είχε κρύψει πάνω στο ταβάνι σε κάτι καλώδια από πίσω και την άλλη την είχε κρύψει σε σωλήνες».

«Έδινε στικάκια σε κάποιον»

Στο μεταξύ παραμένει το μεγάλο ερώτημα για την δράση του 49χρονου. Με ποιους τρόπους χρησιμοποίησε το υλικό από τις κάμερες που είχε κρύψει στο σπίτι και στο κομμωτήριό του. Τον είχαν δει να ανταλλάσσει αρκετά συχνά στικάκια με έναν άνδρα και έλεγε πως του δίνει τραγούδια.

«Δεν ήξερα για την ύπαρξή του, ήξερα ότι υπήρχε κάποιος φίλος που αντάλλασσαν τζαζ μουσική», δήλωσε η θετή κόρη του 49χρονου.

Όπως φαίνεται ο κομμωτής έκρυβε καλά τις αρρωστημένες ορέξεις του καθώς παρουσίαζε σε όλους ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα.

«Φαινόταν ένας άνθρωπος ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η θετή του κόρη.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, με τις γυναίκες που κατέγραψε γυμνές εν αγνοία τους να ζητάνε δικαίωση.

«Έβλεπε και τη μαμά μου»

Η σύζυγος του κομμωτή δεν άντεξε ακούγοντας τη φωνή της κόρης της και λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά της.

«Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέχτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε», είπε.

Όπως είπε η κα Αλίσια, δεν γνώριζε για την κρυφή δράση του συζύγου της. Μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις τελικά εντόπισαν και στο σπίτι τους κρυφές κάμερες, συγκεκριμένα στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο

«Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Ελαιόλαδο: Τα δύο εύκολα κόλπα που μπορούμε να καταλάβουμε αν το λάδι μας είναι νοθευμένο

Ρέθυμνο: Ένοχος κρίθηκε ο 61χρονος για τη δολοφονία της 56χρονης συζύγου του

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»: Εγκρίθηκε η καταβολή επιδοτήσεων σε άλλους 268 δικαιούχους