ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Γκάζι

Νέο βίντεο από τη στιγμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί στο Γκάζι - Κρίσιμη η κατάσταση του 29χρονου τραυματία

Ένα νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι αποκάλυψε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το βίντεο καταγράφει τις δραματικές στιγμές των πυροβολισμών. Στο βίντεο ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Στο βίντεο ακούγονται οι πυροβολισμοί αλλά και οι τις φωνές κάποιων φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

Στο νέο βίντεο φαίνεται και το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το όχημα έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους και άλλα βίντεο όπου φαίνεται το τζιπ μέχρι και την Ιερά Οδό και πλέον προσπαθούν να ταυτοποιήοσυν ότι οι πινακίδε δεν είναι πλαστές και δεν παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή στις Αρχές. Πρόκειται για αλβανος υπήκοοους και μπράβοι της νύχτας.

Μάλιστα σύμφωνα μετο ρεπορτάζ του Alpha οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα προν στο σημείο καθώς φερεται να έκαναν πολλές φορές γύρες στην περιοχή έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά.

Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Εκείνο που ανησυχεί πάντως την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της επίθεσης και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει οι δράστες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Νωρίτερα, σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς που αποκαλύφθηκε νωρίτερα σήμερα:

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Στο μεταξύ αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων της επίθεσης, ο οποίος περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν τους πυροβολισμούς.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας «ε, τι κάνεις;». Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου».

«Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος Κρητικός

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις Κρητικοί που δέχθηκαν τα πυρά δραστών τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 έξω από μπαρ στο Γκάζι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 29χρονος τραυματίας υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Νευροχειρουργικής Κλινικής με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα, που είναι και τα πρώτα είναι κρίσιμα.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι τα άλλα δύο αδέρφια 29 και 33 ετών, χωρίς να απειλείται ευτυχώς η ζωή τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση. Σύμφωνα με το neakriti τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

Σχετικές ειδήσεις