ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Αποκαλυπτική κατάθεση τραυματία - «Δεν τους γνωρίζαμε, δεν είχαμε διαφορά μαζί τους»

Γκάζι: Αποκαλυπτική κατάθεση τραυματία - «Δεν τους γνωρίζαμε, δεν είχαμε διαφορά μαζί τους»

Τι κατάθεσε ένας από τους τραυματίες της αιματηρής επίθεση στο Γκάζι.

Γνώριμοι στις Αρχές φαίνεται πως είναι στην Ελληνική Αστυνομία οι δράστες των πυροβολισμών στο Γκάζι που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Αλβανού υπηκόους που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega, οι δύο άνδρες έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς, καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Εκείνο που ανησυχεί πάντως την ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη στιγμή της επίθεσης και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει οι δράστες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Νωρίτερα, σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή που ο πιστολέρο βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τέσσερις φορές τους τρεις Κρητικούς.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω φαίνεται η στιγμή των πυροβολισμών στην παρέα των Κρητικών έξω από γνωστό κλαμπ της Αθήνας.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς:

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Στο μεταξύ αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων της επίθεσης, ο οποίος περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν τους πυροβολισμούς.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας «ε, τι κάνεις;». Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου».

«Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος Κρητικός

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις Κρητικοί που δέχθηκαν τα πυρά δραστών τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 έξω από μπαρ στο Γκάζι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 29χρονος τραυματίας υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Νευροχειρουργικής Κλινικής με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα, που είναι και τα πρώτα είναι κρίσιμα.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι τα άλλα δύο αδέρφια 29 και 33 ετών, χωρίς να απειλείται ευτυχώς η ζωή τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση. Σύμφωνα με το neakriti τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

Σχετικές ειδήσεις