ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη - Φίλος των δύο αδερφών αποκαλύπτει: «Για μια φανέλα έγινε ο καυγάς»

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη - Φίλος των δύο αδερφών αποκαλύπτει: «Για μια φανέλα έγινε ο καυγάς»

Τι αποκάλυψε φίλος των δύο αδερφών στη Νέα Σμύρνη για τις σχέσεις του 18χρονου με τον 16χρονο - Για μια φανέλα έγινε το φονικό

Βίντεο - ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 16χρονου στη Νέα Σμύρνη τον οποίο «κάρφωσε» με ψαλίδι ο ίδιος του ο αδερφός, μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης.

Όπως δήλωσε φίλος των δύο παιδιών, ανάμεσα στα δύο αδέρφια προηγήθηκε ένας καυγάς και αφορμή στάθηκε μια φανέλα, πριν ο 18χρονος αρπάξει ένα ψαλίδι και τραυματίσει θανάσιμα τον αδερφό του.

«Ήξερα και τους δύο. Έκανα πιο πολύ παρέα με τον μικρό. Έμαθα ότι τσακωθήκανε και έγινε ένας καυγάς για κάποια φανέλα. Δεν ξέρω τι φανέλα ήταν, αλλά δεν ήταν οπαδικό», αναφέρει ο φίλος των παιδιών.

Μάλιστα, παρότι αναφέρεται ότι τα αδέρφια είχαν μαλώσει ξανά για τη μπλούζα , ο φίλος τους λέει ότι δεν τσακώνονταν συχνά: «Λένε ότι μαλώνανε...εγώ επειδή είμαι φίλος και με τους δύο, δεν τσακωνόντουσαν συχνά. Αλλά δεν το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

«Τα παιδάκια κάνανε έντονη ζωή»

Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε πως τα δυο παιδιά είχαν αρκετές προστριβές στο παρελθόν σε σημείο που είχε χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία. Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως τα δυο παιδιά είχαν «έντονη ζωή».

Αναφορικά με τον 16χρονο, τόνισε πως ήταν ένα παιδί που ήταν ευγενικό και με καλούς τρόπους, ωστόσο σημείωσε πως δεν είχε γνωρίσει τον μεγάλο αδερφό.

Ο 18χρονος είχε χτυπήσει τον 16χρονο με σιδερογροθιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αύγουστο είχε ξανασημειωθεί επεισόδειο μεταξύ των δύο αδελφών πάλι με αφορμή την μπλούζα. Μάλιστα το περιστατικό είχε γίνει στην μέση του δρόμου και ο μεγάλος αδελφός είχε χτυπήσει το θύμα με σίδερογροθιά.

Ομολόγησε ο 18χρονος

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος ομολόγησε το σήμερα το πρωί την πράξη του και περιέγραψέ τι συνέβη.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.