ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά 2024: Έτσι υποδέχθηκε η Ελλάδα τη νέα χρονιά - Πυροτεχνήματα, μουσικές και κόσμος

Πρωτοχρονιά 2024: Έτσι υποδέχθηκε η Ελλάδα τη νέα χρονιά - Πυροτεχνήματα, μουσικές και κόσμος
EUROKINISSI

Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όλη η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2024.

Με εντυπωσιακό τρόπο υποδέχθηκε η Ελλάδα το 2024. Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά και τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Ενώ οι καλλιτέχνες μετέτρεψαν τις πλατείες σε ένα μεγάλο πάρτι, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί.

Στην Αθήνα, ο νέος δήμαρχος Χάρης Δούκας τόνισε πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε την αλληλεγγύη για να γίνει η Αθήνα μία πόλη πράσινη.

Την παράσταση έκλεψαν όμως οι Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίνα Σάττι, που με την παρουσία τους στη σκηνή που ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η υποδοχή του νέου έτους και στον Πειραιά, καθώς εκτός από τα πυροτεχνήματα, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και το πρώτο πλοίο που μπήκε στο λιμάνι το 2024.

Εντυπωσιακή ήταν και η βραδιά στη Θεσσαλονίκη. Οι εορτασμοί είχαν ξεκινήσει εκεί από νωρίς, καθώς εκατοντάδες φαναράκια υψώθηκαν μετά τις 6 το απόγευμα στον ουρανό της πόλης, πάνω από τη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για το «Fanarakia Christmas Event», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Φυσικά όταν το ρολόι έδειξε 12 τα μεσάνυχτα, ο ουρανός φώτισε από τα πυροτεχνήματα.