ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» - Προκαλεί ο 39χρονος μέσα από τη φυλακή

Θεσσαλονίκη: «Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» - Προκαλεί ο 39χρονος μέσα από τη φυλακή

«Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτά που λέει δεν αποδεικνύονται» λέει ο 39χρονος για τον φερόμενο συνεργάτη του. 

Η άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη σόκαρε όλη την Ελλάδα και σήμανε συναγερμό στις Αρχές για τον εντοπισμό των ενόχων. Η αστυνομία, μετά από έρευνες, κατέληξε στον 39χρονο σύντροφός της, ο οποίος μαζί με τη βοήθεια ενός συνεργού του, φέρεται να τη σκότωσαν.

Οι δύο άντρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ωστόσο ο 39χρονος συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του ακόμα και μέσα από τη φυλακή, καθώς επιμένει ότι είναι αθώος.

«Δεν έκανα κακό στη Γεωργία και δεν θα ομολογήσω ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν πείραξα ποτέ ούτε τρίχα της. Όλοι ξέρουν πως αν της έκανα το παραμικρό θα είχε φύγει» είπε ο κατηγορούμενος και συνέχισε στο ίδιο προκλητικό ύφος: «Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και πέσαμε για ύπνο».

Μάλιστα, για όσα έχει πει ο 34χρονος φερόμενος συνεργάτης του, ότι δηλαδή οργάνωσαν μαζί μια εικονική ληστεία και ο ίδιος δεν ήξερε πως ο 39χρονος θα τη σκότωσε, ο σύντροφος της Γεωργίας τόνισε: «Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει. Αλλά αυτά που λέει δεν αποδεικνύονται».

Κατηγορεί ο ένας τον άλλον για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Το Σάββατο, το κατώφλι της φυλακής πέρασαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο 39χρονος και ο 34χρονος φίλος του για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

«Ήταν μία πολύωρη διαδικασία, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση και των δύο κατηγορουμένων», δήλωσε στα τηλεοπτικά μέσα ο Γιώργος Παρηγόρης, ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορουμένου για συνεργία στην υπόθεση της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος κατηγορείται για συνεργία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Γεωργίας Μουράτη, καθώς ο ίδιος ομολόγησε την εμπλοκή του σε αυτή και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου πέταξαν το πτώμα της εγκυμονούσας με τον σύντροφό της.

«Μεταξύ των αιτημάτων, ο 34χρονος έχει καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να έχουμε μία πιο σαφή εικόνα του εντολέα μου. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που θεωρώ πως συνέβαλαν στην εργαλειοποίηση του από τον σύντροφο της κοπέλας. Δεν αποδέχεται την πράξη της ανθρωποκτονίας, δεν είχε καμία γνώση. Το μόνο που γνώριζε είναι ότι πήγαιναν να κάνουν κάποια ληστεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 34χρονου Γιώργος Παρηγόρης.

Στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφός του αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που τη δολοφόνησε ενώ ο 34χρονος φίλος του, τον «άδειασε» νωρίτερα λέγοντας ότι είχε σκηνοθετήσει τα πάντα.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 39χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου συντρόφου του, Όθωνας Παπαδόπουλος ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή στην δολοφονία και θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον 34χρονο.