ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Συγκλονίζει η αδερφή της 42χρονης που πνίγηκε από χείμαρρο - «Την πήρε το νερό σε μια στιγμή»

Ηλεία: Συγκλονίζει η αδερφή της 42χρονης που πνίγηκε από χείμαρρο - «Την πήρε το νερό σε μια στιγμή»

Ηλεία: Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια ανεύρεσης του 50χρονου αρραβωνιαστικού της άτυχης γυναίκας

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Ηλεία με θύμα μια 42χρονη που την παρέσυρε χείμαρρος ενώ οδηγούσε ο 50χρονος σύντροφός της.

«Άρχισα να παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου και τον γαμπρό μου και δεν τους έβρισκα. Ήταν μαζί από παιδιά. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο που τους είδε να τους παίρνει ο χείμαρρος και πήραν αμέσως την πυροσβεστική. Δεν υπάρχει καμία προστασία στο σημείο», ανέφερε στον ALPHA η αδερφή της 50χρονης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε περίπου 200 μέτρα μακριά από τη σορό της 42χρονης.

Εκεί εστιάζουν αυτή την ώρα οι έρευνες που πραγματοποιούνται με τη συνδρομή δυτών της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα, μάρκας ανθρακί, το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.