ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Κλίμα οδύνης στο τελευταίο «αντίο» του Μπάμπη – «Καρδιά μου που είσαι» έλεγε η μητέρα του

Μεσολόγγι: Κλίμα οδύνης στο τελευταίο «αντίο» του Μπάμπη – «Καρδιά μου που είσαι» έλεγε η μητέρα του

Μεσολόγγι: Συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, για την κηδεία του 31χρονου, που έπεσε θύμα δολοφονίας

Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Συγγενείς και φίλοι είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (27.01) το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο από το Μεσολόγγι, την ώρα που οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του συνεχίζονται.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία μόλις είδε το φέρετρο του γιου της, σπάραζε, φωνάζοντας «καρδιά μου, πού είσαι;».

Δείτε την gallery:

Ποιες είναι οι αντιφάσεις του κρεοπώλη – «Κλειδιά» το όπλο και το κινητό του Μπάμπη

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Η νεκροτομή έγινε, υπάρχει το πόρισμα. Από κει και πέρα περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA που είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα που θα μπορέσουν να δώσουν κάποια στοιχεία στη φαρέτρα των ερευνών», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε να δούμε αν εντοπιστεί η καραμπίνα ή το τηλέφωνο. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν. Δεν αποκλείουμε να βρεθούν στοιχεία DNA πάνω σε αυτό. Επίσης δεν αποκλείεται να γνώριζε κάποιος αλλά δεν αποκλείεται να ήταν κάποιος άλλος εκεί κοντά με αυτοκίνητο (...) Ένας ο οποίος λέει ψέμματα σε κάθε ανάκριση κάτι θα του ξεφεύγει. Την παραμονή της εξαφάνισης του Μπάμπη υπήρξε ένας έντονος διάλογος του Μπάμπη και του κρεοπώλη που του ζητούσε τις 17.000 ευρώ που του χρωστούσε για να πάει στην Ιταλία όπου ήταν η έδρα της εργασίας του. Μπορεί οι 17.000 να είναι μικρό κίνητρο αλλά μπορεί να ήταν σε συνδυασμό με κάτι άλλο. Σιγά - Σιγά πιστεύω ανοίγουν στόματα και θα υπάρξουν προσαγωγές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση (...) Για τον κρεοπώλη πιστεύω ότι μπορεί να είχε και άλλες εμπλοκές. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ήξερε κάποια παράνομη δραστηριότητα του κρεοπώλη. Ο άνθρωπος αυτό έκανε εγκληματικές αντιφάσεις από την αρχή λέγοντας πολλά ψέμματα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής ανέφερε ότι εκεί που έγινε η δολοφονία εκεί κοντά θα βρίσκεται λογικά και η καραμπίνα και το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου.

«Η έρευνα συνεχίζεται αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εμπλέκεται κάποιος άλλο άτομο στη δολοφονία», συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι έρευνες των Αρχών δεν αλλάζουν σχετικά με τη διαχείριση της υπόθεσης.

Η εικόνα, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είναι πως ο βασικός κατηγορούμενος, ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο μοναδικός δράστης της υπόθεσης, και δεν υπάρχει παρεμβολή άλλου προσώπου. Από την ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται πως η εικόνα είναι ευκρινής και δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Φαίνεται πως η δολοφονία γίνεται για το χρέος των 17.000 ευρώ και ότι υπάρχει προστριβή που πιθανόν να συνεχίστηκε στον τόπο της δολοφονίας. Δεν προκύπτει ωστόσο από πουθενά ότι έχει υπάρξει μία παρουσία τρίτου προσώπου που να εμπλέκεται γιατί πρώτον δεν υπάρχει στις κάμερες κάποιο στοιχείο, να ακολουθεί κάποιο αυτοκίνητο, ο πυροβολισμός είναι ένας, και δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια στη μεταφορά της σορού.

Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, καθώς ο κατηγορούμενος έκατσε στο σημείο της επίθεσης 50 λεπτά. Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, παρά ένας άνθρωπος που να φαίνεται να σκοτώνει έναν άλλον άνθρωπο σε αυτό το σημείο. Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει παραδεχθεί τις πράξεις του.

Όπως συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, «αυτή η υπόθεση είναι διττή, δηλαδή από την μία είναι η δολοφονία του Μπάμπη, και δεύτερον είναι η έρευνα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και το μηχάνημα που παράγει κρυπτονομίσματα που βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη. Δεν υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα στην Ελλάδα. Υπάρχει και το τετράδιο που βρέθηκε που διαπιστώθηκε ότι κάποια γράμματα δεν ήταν του Μπάμπη και οι Αρχές έχουν επισπεύσει ειδικό γραφολόγο. Δεν έχει βρεθεί και το κινητό του θύματος. Όλα αυτά με τα κρυπτονομίσματα δεν συνδέονται με την πράξη που έχει τελεστεί και με την οποία θα πάει στον εισαγγελέα ο βασικός κατηγορούμενος».

Μεσολόγγι: «Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το πρωί της Πέμπτης...»

Η γυναίκα στην οποία ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, ανέφερε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον 51χρονο κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα.

«Δεν γνώριζα τον Μπάμπη Κούτσικο» είπε η γυναίκα

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί… Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε ''τι κάνεις καμάρι μου; Πώς είσαι;'' «Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η γυναίκα, οι δυο τους δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», είπε η συγκεκριμένη γυναίκα, προσθέτοντας: «Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα».

Μεσολόγγι: Το κινητό που είχε μαζί του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία ήταν στο όνομα φίλου του

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο κρεοπώλης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζοντας να κρατά άκαμπτη και σκληρή στάση, χωρίς να δίνει πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία του Μπάμπη.

Το ένα κινητό του κρεοπώλη βρισκόταν στο σπίτι, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο κρεοπώλης στους αστυνομικούς.

Όμως στο σπίτι του η αστυνομία, κατόπιν έρευνας ανακάλυψε ότι υπήρχε δεύτερο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ήταν στο όνομα ενός φιλικού του προσώπου και φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό να είχε πάνω του ο κρεοπώλης την μοιραία νύχτα.

Το πρόσωπο αυτό που έχει στο όνομά του το κινητό τηλέφωνο φαίνεται να ανήκει σε ένα πρόσωπο από την παρέα των κυνηγών, όπου είναι εκτός της περιοχής Μεσολογγίου, δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση από τις Αρχές ώστε να δώσει απαντήσεις γιατί το κινητό τηλέφωνο με τα δικά του στοιχεία ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου.

Ποια ήταν η αντίδραση του κρεοπώλη στο άκουσμα του θανάτου του Μπάμπη

Επιπλέον φέρνει στην δημοσιότητα το «Τούνελ» ποια ήταν η αντίδραση του κρεοπώλη την ώρα που έγινε γνωστό πού βρέθηκε η σορός του Μπάμπη.

Αυτό που φαίνεται να ρώτησε ο κατηγορούμενος με ψυχραιμία είναι αν είναι καλά ο Μπάμπης κι έκτοτε σιώπησε ξανά.

Σχετικές ειδήσεις