ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: Πώς πυροβολήθηκε ο 43χρονος κυνηγός – Η «ενέδρα» για τα αγριογούρουνα

Φλώρινα: Πώς πυροβολήθηκε ο 43χρονος κυνηγός – Η «ενέδρα» για τα αγριογούρουνα

Φλώρινα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 43χρονος κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια κυνηγιού

Σε κρίσιμο χειρουργείο υποβάλλεται ο 43χρονος κυνηγός από τη Φλώρινα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν, κατά λάθος, πυροβολήθηκε από άλλον κυνηγό.

Όπως αναφέρει το Kozanimedia.gr, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους και σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από τη Φλώρινα προς τα ορεινά, όπου έστησαν «ενέδρα» για αγριογούρουνα.

Ο άτυχος άνδρας κάποια στιγμή φέρεται να κινήθηκε με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο και να πυροβολήσει προς το μέρος, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το αν ο 43χρονος άνδρας φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο ενώ κυνηγούσε.

Ο 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες του σοβαρού αυτού περιστατικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δυο άτομα της ομάδας, με το πιθανότερο σενάριο να είναι το δεύτερο.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες στον ποταμό Αχελώο για τον εντοπισμό του 28χρονου αγνοούμενου

Θλίψη στην Ιεράπετρα: Δεν τα κατάφερε ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα μοτο κρος

Μεσολόγγι: Έρευνες με drone για τον εντοπισμό του άντρα που έπεσε σε ποτάμι