ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Μυστήριο γύρω από το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Μυστήριο γύρω από το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το κίνητρο για της στυγερής δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου

Άγνωστο παραμένει το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος με θύμα τον Μπάμπτη Κούτσικο στο Μεσολόγγι. Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη, είναι ένας 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Όσο ο κρεοπώλης κρατά το στόμα του κλειστό, το θρίλερ της δολοφονίας του Μπάμπη δεν έχει τελειωμό.

Ένα από τα πλέον σκοτεινά σημεία της υπόθεσης είναι οι επίμονες κλήσεις του κρεοπώλη λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη προς έναν άνδρα και μια γυναίκα. Το «Φως στο Τούνελ» και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατάφεραν να εντοπίσουν αυτή τη γυναίκα με την οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει ο κατηγορούμενος μετά την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, βρισκόταν σε άθλια οικονομική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Οι έρευνες των Αρχών πάντως συνεχίζονται εντατικά προκειμένου να εντοπιστούν επιπλέον στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και κυρίως η καραμπίνα αλλά και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην σορό του Μπάμπη δεν βοήθησαν τις Αρχές για να ξεδιαλύνουν το μυστήριο της δολοφονίας του. Οι Αρχές πλέον εστιάζουν στα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο Μπάμπης ώστε να εντοπίσουν οποιοδήποτε γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είναι βέβαιες ότι ο 50χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και εξετάζουν εάν υπήρχαν συνεργοί.

Δείτε το βίντεο από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Θρήνος στο τελευταίο αντίο

Στο μεταξύ σε κλίμα θλίψης και οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Μπάμπη Κούτσικο στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δείτε το βίντεο:

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία μόλις είδε το φέρετρο του γιου της, σπάραζε, φωνάζοντας «καρδιά μου, πού είσαι;».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις