ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Τους έχουν με οξυγόνο» - Τι αποκαλύπτει ο ξάδερφος της Ρένας Βενιέρη

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Τους έχουν με οξυγόνο» - Τι αποκαλύπτει ο ξάδερφος της Ρένας Βενιέρη

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του Ρένας Βενιέρη μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι

Δύσκολες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του, οι οποίοι νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» μετά την φωτιά στο διαμέρισμά τους την Κυριακή τα ξημερώματα και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει θερμικά εγκαύματας βαθέως, μερικού και ολικού πάχους σε πολλά σημεία του σώματός του, συνολικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας του σώματος και έχει διασωληνωθεί και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Η σύζυγός του έχει επίσης εγκαύματα συνολικής επιφάνειας 40% της ολικής επιφάνειας του σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος, διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Ο πρώτος ξάδελφος της Ρένας Βενιέρη μίλησε στον Alpha, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο: «Πήγα στο νοσοκομείο, τους είδα από μακριά. Τους έχουν με οξυγόνο. Ο Μανώλης ήταν με μάσκα, η ξαδέλφη μου με το άλλο το καλωδιάκι που είναι μέσα στις μύτες και είναι σκεπασμένοι με σεντόνι. Δίνουν πληροφορίες μόνο σε α’ βαθμού συγγενείς. Στο παιδί τους μόνο που ερχόταν χθες το βράδυ από την Αγγλία».