ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου δράστη - «Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα»

Νίκαια: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου δράστη - «Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα»

Νίκαια: Συντετριμμένη η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη -  Με δάκρυα στα μάτια λέει πως ο πατέρας της είχε μπει στο ψυχιατρείο αλλά αφέθηκε ελεύθερος - Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη στην δολοφονία που σημειώθηκε στην Νίκαια. Τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της ήταν μάρτυρες του σκληρού εγκλήματος.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το άγριο έγκλημα έγινε μέσα στο γκαράζ οικίας επί της οδού Κυζίκου.

«Ο σύζυγός μου είναι νεκρός» δήλωσε η γυναίκα με δάκρυα η γυναίκα του θύματος στο Mega. Παράλληλα μίλησε για τις απειλές που δεχόταν από τον πατέρα της. Όπως υποσρτήριξε δέχθηκε σκάγια στα πόδια από τον πυροβολισμό ενώ υπογγραμίζει ότι παραλίγο να κινδυνεύσει και το παιδί της.

«Με χτυπήσαν σκάγια στο πόδι. Αν το παιδί ήταν έξω με τον μπαμπά του, φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει» τονίζει η γυναίκα και αναζητά ευθύνες σε εκείνον που συμφώνησε ώστε να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας της, δύο ημέρες αφότου εισήχθη στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου παρακολουθείτο.

Δείτε βίντεο:

Παρακολουθούσε τον γαμπρό του πριν τη δολοφονία

Καρτέρι θανάτου φαίνεται πως είχε στήσει ο 64χρονος άνδρας στον γαμπρό του, λίγο πριν πραγματοποιήσει το φονικό στην Νίκαια και βάλει τέλος στην ζωή του.

Όπως φαίνεται, ο 64χρονος πεθερός, βρισκόταν για μέρες στο σημείο και παρακολουθούσε τον γαμπρό, μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή για να τον δολοφονήσει.

Η κραυγή του πατέρα μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του γιου του

Μόλις έγινε γνωστή η νέα τραγωδία, ο πατέρας του 39χρονου έφτασε στο σημείο της δολοφονίας. Δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την οικογένειά του. Κάθεται για λίγα λεπτά και ενημερώνεται για όσα έγιναν. Τον παρηγορούν συγγενείς του. Όμως, γυρίζει το κεφάλι και ξεσπά με μια κραυγή: «Στέλιο μου», φωνάζει.

Σχετικές ειδήσεις