ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΥΦΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στην Ερμού: Καρέ-καρέ η σύλληψη του δράστη - Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η άτυχη 22χρονη

Επίθεση στην Ερμού:  Καρέ-καρέ η σύλληψη του δράστη - Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η άτυχη 22χρονη

Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή που δέχθηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονίζει η πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, τυφλή επίθεση με μαχαίρι στην οδό Ερμού, όταν ένας 32χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μία νεαρή κοπέλα τραυματίζοντας την σοβαρά.

Ο άνδρας που έχει καταγραφεί σε βίντεο φαίνεται να σηκώνει τα χέρια στους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έχει μόλις μαχαιρώσει μια νεαρή γυναίκα χωρίς καμία αφορμή.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε η άτυχη φοιτήτρια. Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο και αντικρίζουν το θύμα στη μέση του δρόμου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr:

«Είχε ένα μαχαίρι αυτός, αλλά όχι κανονικό μαχαίρι, σαν ξίφος ήταν και της το έχωσε εδώ στα πλευρά απο πίσω», αναφέρει πολίτης που βρισκόταν στο σημείο.

Ο δράστης με καταγωγή από το Ιράν επιτέθηκε με μαχαίρι κατά της 22χρονης στην συμβολή της Ερμού με την Φωκίωνος με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πλευρά. Αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο του πέρασε χειροπέδες.

Τον μετέφεραν κάτω από ένα υπόστεγο, ενώ του αφαίρεσαν το μαχαίρι και έψαξαν τα πράγματα που είχε μαζί του.

Ο δράστης φέρεται να είπε να είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα... ήταν κατάσκοπος των Γερμανών και τον παρακολουθούσε!

Η νεαρή γυναίκα με τραύματα στο θώρακα και σπασμένα πλευρά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψης:

Υπενθυμίζεται ότι περιστατικό σημειώθηκε στις 13:30 στη συμβολή των οδών Ερμού 37 και Φωκίωνος. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν 24 εκατοστά με 13 εκατοστά λεπίδα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δράστης φώναζε ότι η κοπέλα είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι' αυτό τη μαχαίρωσε.

Η στιγμή που μαχαίρωσε τη νεαρή

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα περπατούσε την οδό Ερμού και ήταν έτοιμη να μπει στο κατάστημα, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άνδρας και τη μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά.

Από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, ο δράστης κοιτούσε χωρίς καμία ταραχή τη νεαρή κοπέλα να τρέχει με αίματα προς το κατάστημα, χωρίς να τραπεί σε φυγή και έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αμέσως, έφτασε ασθενοφόρο στο Σύνταγμα που παρέλαβε την περίπου 25 με 30 ετών κοπέλα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η νεαρή υποβλήθηκε σε αξονική, αλλά η κατάστασή της κρίνεται αρκετά σοβαρή και χειρουργείται.

Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα.

Διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. 'Αμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Σχετικές ειδήσεις