ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη- Νέες αποκαλύψεις: Ο γιος έπαιρνε αναβολικά - Τι άλλο εξετάζουν οι αρχές

Ηλιούπολη- Νέες αποκαλύψεις: Ο γιος έπαιρνε αναβολικά - Τι άλλο εξετάζουν οι αρχές
Ηλιοθεραπεία στην ταράτσα συνήθιζε να κάνει ο γιος
Φωτ.: Eurokinissi

Εξετάζονται από τις αρχές τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου για την τραγωδία στην Ηλιούπολη 

Το κουβάρι της υπόθεσης της νέας οικογενειακής τραγωδίας στην Ηλιούπολη επιδιώκουν να ξετυλίξουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του MEGA o 36χρονος γιος έκανε χρήση αναβολικών ουσιών για ενδυνάμωση του σώματος, κάτι που όπως αναφέρθηκε πιθανότατα να είχε επίπτωση στην συμπεριφορά του.

Οι περίοικοι μιλούν για εντάσεις μεταξύ μάνας και γιου, ενώ και οι δύο δούλευαν με τηλεργασία.

Τα σκισμένα ρούχα που βρέθηκαν σύμφωνα με το MEGA, παραπέμπουν σε ψυχικό νόσημα. Εξετάζονται από τις αρχές τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, αλλά και δείγμα από τα χέρια του γιου για να δουν αν έχει πυροβολήσει εκείνος. Δεν έχει βρεθεί μέχρι ώρα σημείωμα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται επίσης πως το τραύμα της μάνας ήταν πολύ σοβαρό και παραμορφωτικό και ακριβώς για αυτό είχε ξεκινήσει η σήψη. Ο 36χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν κλειστός χαρακτήρας.

Να σημειωθεί ότι το κυνηγετικό όπλο βρέθηκε σε άλλο σημείο από εκείνα όπου εντοπίστηκαν η μητέρα και ο γιος, οδηγώντας τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας αφότου δολοφόνησε την μητέρα του και έβαλε τέλος στη ζωή του άφησε την καραμπίνα και είτε έκανε κάποια βήματα ή σκόνταψε και έφτασε στο κρεβάτι.

Σχετικά με την πίσω πόρτα του σπιτιού η οποία βρέθηκε ανοιχτή, δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, επομένως δεν προκύπτει στοιχείο που να «δείχνει» ληστεία, όπως και το γεγονός ότι στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο Newsbomb.gr ότι άκουσαν ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, όμως δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι περί τίνος επρόκειτο, αφού πολύ συχνά ακούνε παρόμοιους ήχους, βεγγαλικών.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Γειτόνισσα της γυναίκας και του γιου της, ήταν εκείνη που κάλεσε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου την αστυνομία για μία πολύ δυσάρεστη οσμή που προερχόταν από το σπίτι, ενώ ειδοποίησε και κλειδαρά για να ανοίξουν το διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα είδαν το αποτρόπαιο θέαμα. Την γυναίκα, νεκρή σε μία καρέκλα με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και τον γιο της, πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του, με τραύμα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάγουλο, ενώ σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας είχε πεθάνει το 2019, ενώ στο ισόγειο έμενε η μητέρα της 63χρονης, που δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αγαπητή στην γειτονιά, καθώς είχε ένα ψιλικατζίδικο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν ζει πλέον.

Σχετικές ειδήσεις