ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βίαζε το βαφτιστήρι του

Φρίκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βίαζε το βαφτιστήρι του

O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Σήμερα απολογείται ο 51χρονος νονός που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το πνευματικό του παιδί, το οποίο σήμερα έχει ενηλικιωθεί.

Στη δικογραφία υπάρχει ακόμα αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος δύο κοριτσιών, 24 και 17 ετών σήμερα, ενώ ήταν σε ηλικία 5-6 ετών, τα οποία ευτυχώς δεν τα «πείραξε».

Η περίπτωση των δύο κοριτσιών είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του 20χρονου, για την οποία μάλιστα υπάρχει βίντεο-ντοκουμέντο, υπό το βάρος του οποίου ο 51χρονος αναγκάστηκε να ισχυριστεί ότι «είναι άρρωστος» και «έχει μετανιώσει».

Η πρώτη αποκάλυψη φέρεται να έγινε τα Χριστούγεννα οπότε και οι γονείς του 20χρονου έκαναν τραπέζι στο νονό του γιου τους. Αντιλήφθηκαν όμως ότι το παιδί τους συμπεριφερόταν περίεργα και έτσι θέλησαν να μάθουν τι απασχολούσε τον 20χρονο. Τότε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε κάποια πράγματα, χρειάστηκε όμως να παρέλθουν τρεις μήνες μέχρι να πειστεί ο νεαρός να μιλήσει στις Αρχές.

Τόσο ο 20χρονος όσο και η αδερφή του έδωσαν αναλυτική κατάθεση στο αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου.

Ο 51χρονος αντιμετωπίζει βαρύτατες διώξεις για: κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα, καθώς και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευτεί το ανήλικο.

Πηγή: cretalive.gr