Τροχαίο στα Καμίνια: Πώς ο 49χρονος χτύπησε και εγκατέλειψε τρία άτομα

Ο 49χρονος παραβίασε κόκκινο φανάρι, παρέσυρε μηχανή και δύο παιδιά, και εγκατέλειψε το σημείο – Αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση

Τροχαίο στα Καμίνια: Πώς ο 49χρονος χτύπησε και εγκατέλειψε τρία άτομα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Καμίνια, όταν 49χρονος οδηγός ΙΧ φέρεται να παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου, παρασύροντας μοτοσικλέτα η οποία στη συνέχεια χτύπησε δύο ανήλικα παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη στη μία το μεσημέρι, ώρα αυξημένης κυκλοφορίας, όταν ο οδηγός, αγνοώντας το κόκκινο φανάρι, κινήθηκε απρόσεκτα και προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ανθρώπων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας και δύο 13χρονα παιδιά, όλοι ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα.

Εγκατάλειψη του σημείου και σύλληψη


Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να προσφέρει καμία βοήθεια. Ο αναβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με άλλο όχημα και είναι καλά στην υγεία τους.

Η κινητοποίηση της Τροχαίας Πειραιά ήταν άμεση. Λίγη ώρα αργότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά.

Κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για:

  • Επικίνδυνη οδήγηση
  • Εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος
  • Πρόκληση σωματικών βλαβών

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Σχετικές ειδήσεις

Σχόλια

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή