Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι – Ήχησε το 112 – Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (Δευτέρα 19/1) σε χώρο εργοστασίου πλαστικών, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα στο δήμο Αχαρνών Αττικής.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ υπάρχει και συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Ήχησε το 112
Στους κατοίκους της περιοχής ήχησε το 112 προκειμένου να προφυλαχτούν από τους καπνούς.
Ακολουθούν, πλάνα από τη φωτιά, όπως την κατέγραψε η κάμερα του ertnews.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύονται διαρκώς, ενώ γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά και σε παρακείμενα κτήρια.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση, το εργοστάσιο πλαστικών, καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες. Να σημειωθεί πως η πυρκαγιά απείλησε και διπλανή επιχείρηση, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ο κίνδυνος αποσοβήθηκε.