Συναγερμός για αρπαγή ανηλίκου στο κέντρο της Αθήνας

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Συναγερμός για αρπαγή ανηλίκου στο κέντρο της Αθήνας
Snapshot
  • Στις 19/8 σημειώθηκε αρπαγή ανήλικης από τον πατέρα της στην περιοχή Σταθμού Λαρίσης στην Αθήνα.
  • Η ανήλικη Νεκταρία-Ιωάννα-Έλλη Χ. και ο πατέρας της αγνοούνται έκτοτε.
  • Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ανήλικης λόγω κινδύνου για τη ζωή της.
  • Η ανήλικη έχει καστανά μάτια, ξανθά μαλλιά, ύψος 1,50 μ. και βάρος 45 κιλά.
  • Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και άσπρα-γκρι αθλητικά παπούτσια.
Snapshot powered by AI

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για την αρπαγή ανήλικης από τον πατέρα της το βράδυ της Τετάρτης (19/8) στην περιοχή Σταθμού Λαρίσης στην Αθήνα. Έκτοτε αγνοούνται και οι δύο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν σχετικού αιτήματος, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η ανήλικη Νεκταρία-Ιωάννα- Έλλη Χ., έχει καστανά μάτια και ξανθά μαλλιά, έχει ύψος 1,50 μ. και βάρος 45 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και άσπρα-γκρι αθλητικά παπούτσια.

exafanisi-2.jpg

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή