ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σύρος μαχαίρωσε έμπορο για μία σακούλα λαχανικά

Ηράκλειο: Σύρος μαχαίρωσε έμπορο για μία σακούλα λαχανικά

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, στη λαϊκή αγορά στην περιοχή των Δειλινών, μεταξύ ενός Σύρου κι ενός Έλληνα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, oι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, όταν ο αλλοδαπός κινήθηκε προς τα απομεινάρια λαχανικών σε ένα πάγκο, για να τα πάρει, όμως κάποιοι έμποροι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, προκειμένου τα λαχανικά να καταλήξουν σε μια ανήμπορη γριούλα.

Στο διάβα του 31χρονου Σύρου βρέθηκε ο 42χρονος παραγωγός από τις Βούτες... Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και, μπροστά στα μάτια της μητέρας του παραγωγού αλλά και του 10χρονου γιου του, κατάφερε χτύπημα στο χέρι του Έλληνα, ο οποίος οδηγήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Το συμβάν σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Μεταξάκη με τον Έλληνα να τραυματίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ευτυχώς όχι σοβαρά, στη δεξιά ωμοπλάτη.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από κόσμο που έγινε μάρτυρας του περιστατικού, ενώ κατόπιν συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.