Γίνε εθελοντής στο Δήμο Πειραιά (video)

Newsbomb

Γίνε εθελοντής του Πειραιά. Κάντο Πράξη!

Ένα πραγματικά σπουδαίο και πρωτοπόρο πρόγραμμα σχεδίασε ο Δήμος Πειραιά.

Το Εθελοντικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε με σκοπό να ωφελήσει τους Δημότες του Δήμου Πειραιά.

Η Εθελοντική δράση αναλαμβάνεται μέσω της ελεύθερης βούλησης του Εθελοντή, χωρίς εξαναγκασμό και αποτελεί πάντα ζήτημα επιλογής. Η Εθελοντική εργασία δεν αμείβεται υλικά αλλά ηθικά.

Οι Εθελοντές του Δήμου Πειραιά, θα απασχοληθούν σε διάφορους τομείς, όπως Κοινωνική Μέριμνα, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Περιβάλλον, Υγεία, Αθλητισμός, Τουρισμός, παρέχοντας ορισμένες από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες Εθελοντικού χαρακτήρα.

Η Εθελοντική εργασία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε συστάσεις, να εφαρμόσετε δεξιότητες που αποκτήσατε, να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας σε ένα νέο πεδίο. Πάνω από όλα όμως, η Εθελοντική εργασία σας δίνει την ευκαιρία να συνεισφέρετε τη βοήθειά σας στην πόλη σας και στους συμπολίτες σας.
Χωρίς Εθελοντές, δεν είναι δυνατή η παροχή πολλών υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο. Ο Δήμος Πειραιά εκτιμά τη βοήθεια των Εθελοντών, το ίδιο και οι δημότες οι οποίοι θα είναι οι αποδέκτες των υπηρεσιών αυτών.

Ως εθελοντές είστε σημαντικοί για μας και τιμούμε τη συνεισφορά σας, η οποία είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος. Ο χρόνος που θα προσφέρετε θα εκτιμηθεί και σας ενθαρρύνουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες ή τις ανησυχίες σας.

Ειδικά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε ο εθελοντισμός είναι πιο σημαντικό από ποτέ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ισόγειο του Δημαρχείου Πειραιά στο γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού, στη γραμμή Εθελοντισμού 8001120220 και στο 2104130046.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved