Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αθηνών

Newsbomb

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε σημεία της λεωφόρου Αθηνών, στο Χαϊδάρι, λόγω εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει:

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πάρνηθος και Ρ. Φεραίου, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00' έως 08.10΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ύψος της οδού Αγ. Παρασκευής, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.30' έως 08.40΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 10.30' έως 10.40΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά τις ώρες 10.30΄έως 11.30΄.

Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved