Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αλκέτ Ριζάι - Ελεύθερος ο ένας όμηρος

Newsbomb

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγη ώρα ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που ήταν ανάμεσα στους ομήρους που κρατάει ο βαρυποινίτης Αλκετ Ριζάι στις φυλακές του Μαλανδρινού.

Άγνωστο, προς το παρόν, παραμένει αν ο σωφρονιστικός κατάφερε να διαφύγει μόνος του η αν τον άφησε να φύγει ο Ριζάι. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία υπό καθεστώς ομηρίας παραμένουν άλλοι πέντε συνάδελφοι του και μαζί με τον Ριζάι είναι άλλοι δυο κρατούμενοι.

Η διαπραγμάτευση με τον βαρυποινίτη συνεχίζεται και η εντολή πάνω στην οποία κινούνται οι αρμόδιοι φέρεται να είναι «αφήστε τον να κουραστεί».

Ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι συνεχίζει να ζητάει ένα αυτοκίνητο διαφυγής. Η απόπειρα απόδρασης του κακοποιού έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε κατάφερε να περάσει από την πτέρυγα όπου βρισκόταν έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών. Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους ανθρωποφύλακες και με τη βοήθεια συγκρατουμένων του να τους οδηγήσει στο φρουραρχείο, κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Ο Ριζάι φέρεται αποφασισμένος, κρατά χειροβομβίδα και δηλώνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.

Από χθες τη νύχτα βρίσκεται στο Μαλανδρίνο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάριος Σκανδάμης, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και ενημερώνοντας τον υπουργό, ενώ κλήθηκαν να παρουσιαστούν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι χθες βρίσκονταν εκτός υπηρεσίες. Ο χώρος της φυλακής έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενισχυμένες με άνδρες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκέτ Ριζάι, μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, τον Φεβρουάριο του 2009, είχαν αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη εκ νέου σε εξοχική κατοικία του Άνω Σουλίου Μαραθώνα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο Αλκέτ Ριζάι

Κόκκινος συναγερμός για τον Αλκέτ Ριζάι στο Μαλανδρίνο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved