Χανιά: Διάρρηξη στα γραφεία της Μητρόπολης Κυδωνίας- Αποκορώνου

Newsbomb

Στο στόχαστρο «ποντικών» βρέθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας τα γραφεία όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες της Μητρόπολης Κυδωνιάς-Αποκορώνου στην οδό Χάληδων στα Χανιά.

Τη διάρρηξη γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη, ενώ μιλώντας για το περιστατικό, ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης απηύθυνε έκκληση σε όσους έχουν ανάγκη βοήθειας, «να προσέρχονται στα γραφεία, να ζητούν βοήθεια και όχι να προβαίνουν σε τέτοιες καταδικαστέες πράξεις».

Όπως επισήμανε, η Ιερά Μητρόπολη καθημερινά στηρίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, τόσο με το κεντρικό συσσίτιο όσο και με το κεντρικό φιλόπτωχο ταμείο.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η δράση των «ποντικών» περιορίστηκε σε υλικές ζημιές, καθώς στα γραφεία δεν υπήρχαν χρήματα.

Το περιστατικό περιγράφεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης, η οποία αναφέρει:

«Τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας-Αποκορώνου στοχοποίησαν αδίστακτοι διαρρήκτες αυτή τη φορά, μετά από τους Ιερούς Ναούς της πόλης μας. Κατευθείαν ενημερώθηκε σήμερα το πρωί η αστυνομία και η σήμανση από τον γραμματέα της Μητροπόλεως μας, που ανοίγοντας το πρωί τα γραφεία, αντίκρισε μία απερίγραπτη εικόνα. Πόρτες σπασμένες, έγγραφα σε όλους τους χώρους πεταμένα, παραβιασμένα συρτάρια».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved