Οσμή σκανδάλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Newsbomb

Φαίνεται το δημοτικό "μέλι" είναι πιο γλυκό στη συμπρωτεύουσα

Το μπελά του βρήκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την πρόθεση του αντιδημάρχου του Γιάννη Κουράκη να επισκεφθεί την πόλη του Σαν Φρανσίσκο το επόμενο διάστημα.

Η δαπάνη που έφτασε τα 3.700 ευρώ, χρεώθηκε μέσω δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αιτιολογία πως ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ κ.Κουράκης θα είχε επαφές με τους τοπικούς παράγοντες. Το θέμα όμως γεννήθηκε από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πληροφορία πως στην ίδια πόλη σπουδάζει ο γιος του κ.Κουράκη, σύμπτωση που προκαλεί ποικίλα σχόλια και δεν πέρασε αδιάφορη από τη μείζονα αντιπολίτευση...

Αυτό προκάλεσε την αναδίπλωση του αντιδημάρχου, ο οποίος τελικά ανέβαλε το ταξίδι κατά μερικές ημέρες πληρώνοντας από την τσέπη του τα ακυρωτικά, με την πρόφαση πως έπρεπε να καταθέσει σε δίκη.

Από την ιστορία πάντως ο αντιδήμαρχος βγήκε πολλαπλά χαμένος, καθώς η αλαζονική αντιμετώπιση του στις καταγγελίες αλλά και η πρόφαση πως επί δύο χρόνια δεν έχει πάει ούτε διακοπές λόγω των αρμοδιοτήτων που έχει, μάλλον όξυναν ακόμα περισσότερο τη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved