ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2013: Με Λογοτεχνία και Φυσική συνεχίζονται οι εξετάσεις

Πανελλήνιες 2013: Με Λογοτεχνία και Φυσική συνεχίζονται οι εξετάσεις

Οδηγίες δόθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων για το λάθος στο θέμα των Μαθηματικών σε Εσπερινά και ΕΠΑΛ. Συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις για τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου.


Με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας για τους υποψήφιους της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσικής για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τα θέματα των Μαθηματικών των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Δ΄ Τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) έστειλε οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα.

Συγκεκριμένα ύστερα από σύσκεψη των μελών της Επιτροπής εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι:

«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) ανακοινώνει ότι στο θέμα Δ3 του μαθήματος «Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας» των Εσπερινών Λυκείων, στο οποίο εξετάστηκαν περίπου πεντακόσιοι υποψήφιοι, δόθηκε μία ασύμβατη υπόθεση, η οποία, ωστόσο, ουδόλως επηρεάζει την επίλυση του θέματος.

Η ΚΕΕ με οδηγία της προς τα Βαθμολογικά Κέντρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων».

Ροή Ειδήσεων