ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πως ένας 37χρονος «έτρωγε» χρήματα από το ΙΚΑ

Δείτε πως ένας 37χρονος «έτρωγε» χρήματα από το ΙΚΑ

Στα «χέρια» της Αστυνομίας έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας 37χρονος παραπληγικός μέσα σε υποκατάστημα ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, Κρήτης.

Ο συλληφθείς προσκόμισε πλαστά τιμολόγια αναλώσιμων υλικών που χρειάζεται λόγω της κατάστασης της υγείας του, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα από το ίδρυμα.

Φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που προχώρησε σε αυτή την πράξη ο 37χρονος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews με τον τρόπο αυτό έχει λάβει και άλλα χρήματα στο παρελθόν. Το σημερινό πλαστό τιμολόγιο, αφορούσε αγορές αναλώσιμων περίπου 700 ευρώ.

Οι άνδρες της ασφάλειας περίμεναν καρτερικά σήμερα τον ασφαλισμένο και μόλις προσκόμισε για μια ακόμη φορά πλαστό τιμολόγιο των ακολούθησαν και του πέρασαν χειροπέδες, στο πάρκινγκ του ΙΚΑ, την ώρα που επρόκειτο να μπει στο αυτοκίνητο του.

Οι αρχές ερευνούν σε συνεργασία με το ΙΚΑ και για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, ενώ όπως έγινε γνωστό πλέον ΙΚΑ, ασφάλεια και ΣΔΟΕ θα λειτουργούν σε συνεργασία και θα προχωρούν σε συλλήψεις επ' αυτοφώρω και όχι σε μηνύσεις.