ΕΛΛΑΔΑ

32: Η μπύρα… αλλιώς

32: Η μπύρα… αλλιώς

Στην Ελλάδα μια νέα σειρά που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της μπύρας.

Το όνομά της, ένας αριθμός: 32. Η ιταλικής προέλευσης μπύρα με διεθνή καριέρα, έφτασε και στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μια νέα διάσταση στην απόλαυση του δημοφιλούς ζύθου.

8 αφροζύμωτες μπύρες ακολουθώντας τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, μας προσκαλούν σε ένα απαράμιλλο ταξίδι γευσιγνωσίας.

Η μοναδικότητα της μπύρας 32 διακρίνεται με την πρώτη ματιά. Χρώματα έντονα, ζωντανά που ενεργοποιούν τις αισθήσεις και τραβάνε τα βλέμματα, κοσμούν την κάθε ετικέτα, παραπέμποντας στον τύπο της κάθε μπύρας.

Το μέγεθός της, 750ml, την καθιστά ξεχωριστή επιλογή και προκαλεί τον καταναλωτή να την επιλέξει. Η διαδικασία ανοίγματος της φιάλης παραπέμπει σε κρασί. Αυτό γίνεται εμφανές με την αφαίρεση του εντυπωσιακού χρωματιστού φελού με τιρμπουσόν. Η δοκιμή σύμφωνα με τον ζυθοποιό προτείνεται σε ποτήρι λευκού κρασιού με ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10°C ή 10-12°C ανάλογα με την ποικιλία.

Η φιλοσοφία της μπύρας 32 βασίζεται στην απλή αρχή της εξερεύνησης της δυναμικής και της πολυπλοκότητας του ζύθου. Οι ζυθοποιοί της 32, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αρτεσιανό νερό και λυκίσκο Poperinge, υψηλής ποιότητας από την Flanders του Βελγίου, έχουν καταφέρει να είναι το μοναδικό μη βέλγικο ζυθοποιείο που κατέχει το Houblon Belge distinction.

Όλες οι μπύρες 32 είναι απαστερίοτες, αφιλτράριστες και με την δεύτερη ζύμωση τους να πραγματοποιείτε στο μπουκάλι καταφέρνουν να διατηρούν την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους.

Η σειρά 32 περιλαμβάνει 8 ετικέτες, 8 διαφορετικές αφροζύμωτες μπύρες σε μια ποικιλία ιδιαίτερων αρωματικών μπουκέτων, γεύσεων και αλκοολικών βαθμών.

Η διαφορετικότητα και η ποιότητα των ετικετών της σειράς, κάνουν τη μπύρα 32 μια ιδανική δροσερή πρόταση για το καλοκαίρι, αλλά και ένα αρμονικό ταίρι για ένα gourmet δείπνο.

Τα αρώματα της μπύρας 32 «σφραγίζονται» στη φιάλη με τριπλό κλείσιμο. Ο χρωματιστός φελλός, μετά το άνοιγμά του μπουκαλιού, προσφέρεται στον καταναλωτή ως memorabilia της απόλαυσης και της εμπειρίας 32.

Γευθείτε και εσείς την 32 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και bars σε όλη την Ελλάδα. Απολαύστε τη νέα εμπειρία του ζύθου!