ΕΛΛΑΔΑ

Η μηχανή προδίδει τους εκτελεστές στο Ν. Ηράκλειο

Η μηχανή προδίδει τους εκτελεστές  στο Ν. Ηράκλειο

Ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη των δραστών της επίθεσης κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο φαίνεται να βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Στη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη διπλή εκτέλεση βρέθηκε γενετικό υλικό το οποίο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη της αλλά στους δράστες της επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας.

Η Αντιτρομοκρατική βλέπει ένα μεγάλο λάθος στο σχέδιο δράσης των εκτελεστών καθώς σε ανάλογα τρομοκρατικά χτυπήματα οι δράστες συνήθως κατέστρεφαν τα οχήματα διαφυγής ή υποστήριξης ώστε να μην αφήνουν πίσω τους ίχνη.

Αντίθετα, οι εκτελεστές του Νέου Ηρακλείου αφαίρεσαν από την Africa twin, με την οποία διέφυγαν από τον τόπο του μακελειού, το βαλιτσάκι και εν συνεχεία εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα στο ρέμα της Χελιδονούς.

Η Αρχές εκτιμούν ότι στο βαλιτσάκι της μηχανής αλλά και στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του ο δράστης υπήρχε επιπλέον εξοπλισμός όπως χειροβομβίδες τις οποίες ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε σε περίπτωση εμπλοκής.

Διαβάστε επίσης: Νέα τρομοκρατική οργάνωση με όπλο – ταυτότητα το πιστόλι zastava;

ΣΟΚ: Και νέο χτύπημα φοβάται η αντιτρομοκρατική!

Καρέ-καρέ το βίντεο της εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο

Πατέρας Φουντούλη: «Ντροπή και αίσχος-Μας φαρμακώνουν με το βίντεο»

Παναγιώταρος: Δεν έδωσε η Χρυσή Αυγή το βίντεο