ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ - Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα!

ΦΩΤΟ - Ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Τομπούλογλου παίρνει τη μίζα!

Σοκαριστικά και άκρως προκλητικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη συνομιλία που είχεο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, με τον ενδιάμεσο

Όπως σας αναφέραμε και προηγούμένως, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να του είπε: ​«Εγώ δεν είμαι ο μ...ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω»

Σύμφωνα με βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο κ. Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σε συνάντησή του με τον ενδιάμεσο καταγράφηκε να λέει: «Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς.Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον γιατρό θα τους δώσω και άλλες δουλειές». Λίγες μέρες μετά, σε γραπτό μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του νοσοκομείου στο πρόσωπο που διαμεσολαβεί αναφέρει: «Την τρίτη έχω ΔΣ, πρέπει να έχουμε κίνηση πριν, αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ». Σε άλλη τηλεφωνική συνομιλία του, στις 16 Δεκεμβρίου, και πάλι με τον ενδιάμεσο, ο κ. Τομπούλογλου φέρεται να λέει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα ... Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι. Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό».

Η Φωτογραφία - Ντοκουμέντο που τον καίει

Σάλο προκαλεί τις τελευταίες ώρες φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα τηλεοπτικό κανάλι και φέρεται να απεικονίζει τον Χάρη Τομπούλογλου τη στιγμή που παίρνει φάκελο. Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ που είχε απαιτήσει από την εταιρεία.

Ο άνθρωπος που διακρίνεται να δίνει το φάκελο στον πρώην πλέον πρόεδρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, και φέρεται να οδήγησε στη σύλληψή του για τη μίζα των 25.000 ευρώ, «καλωδιωνόμενος» ώστε να βιντεοσκοπηθεί ο Τομπούλογλου, φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης:

Το Σάββατο απολογείται ο Τομπούλογλου

Εκτός Εθνικής Τράπεζας ο Τομπούλογλου

Στον ανακριτή ο Χάρης Τομπούλογλου

Οι ψιλικατζήδες Χάρης και Λιάπης

Τα γιαούρτια σε Άδωνι και Τομπούλογλου

Στον εισαγγελέα ο Χάρης Τομπούλογλου

Διεγράφη από τη ΝΔ ο διοικητής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού