Συνελήφθησαν τσαντάκηδες στη Γλυφάδα

Newsbomb

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν δύο άτομα που άρπαζαν τσάντες από θαμώνες καταστημάτων στη Γλυφάδα. Οι δύο Αλβανοί και συγκεκριμένα, μία 28χρονη και ένας 33χρονος, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς ενώ λίγο νωρίτερα είχαν αρπάξει δύο τσάντες.

Σε βάρος των συλληφθέντων και άγνωστων συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο μήνα είχαν σημειωθεί κλοπές τσαντών και άλλων αντικειμένων από πελάτες καταστημάτων στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι δράστες έμπαιναν στα καταστήματα όταν υπήρχαν πολλοί πελάτες και προσποιούμενοι και οι ίδιοι τους πελάτες αφαιρούσαν τσάντες και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Όπως εξακριβώθηκε, με την ίδια μεθοδολογία είχαν διαπράξει την τελευταία εβδομάδα εννέα κλοπές.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητό τους και τα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, τα χρηματικά ποσά των 1.270 ευρώ, των 172 δολαρίων Η.Π.Α. και 10 λίρες Αγγλίας, μία σιδερένια ράβδος και πλήθος τσαντών, πορτοφολιών και προσωπικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους, καθώς και για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved