ΕΛΛΑΔΑ

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας καταθέτει ο δικηγόρος του Κασιδιάρη

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας καταθέτει ο δικηγόρος του Κασιδιάρη

Πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων συνεχίζει να ζητά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης από την εφέτη ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, η οποία μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου, διενεργούν την κύρια ανάκριση για τις εγκληματικές δράσεις του ναζιστικού μορφώματος.

Με αφορμή τις πρόσφατες προφυλακίσεις των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, έσπευσε χθες στη Βουλή για να «αποκαλύψει» ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή «είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Σήμερα ο δικηγόρος του Παύλος Σαράκης, άφησε να διαρρεύσει ότι προτίθεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της κ. Κλάπα λόγω «υπονοιών μεροληψίας» επειδή ο σύζυγός της ανήκει πολιτικά στον χώρο της ΔΗΜΑΡ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με αφορμή της δηλώσεις Κασιδιάρη συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την Ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως και με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές Χ.Α.: Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω

Εντολή για δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι τον Απρίλη

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Δεν μας λυγίζετε παλιοσκουπίδια

Στις φυλακές οδηγούνται Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Καρέ-καρέ η επίθεση χρυσαυγιτών κατά δημοσιογράφων

Στις φυλακές Ναυπλίου ο Μπούκουρας, στον Κορυδαλλό Γερμενής-Ηλιόπουλος