ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόσωπα που έλαβαν μίζες κατονομάζει ο Π. Ευσταθίου

Νέα πρόσωπα που έλαβαν μίζες κατονομάζει ο Π. Ευσταθίου

Νέα στοιχεία στην υπόθεση των χρυσών μιζών αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εισφέρει στην ανάκριση ο κατηγορούμενος Παναγιώτης Ευσταθίου.

Ενόψει της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών που θα κρίνει εκ νέου αν ο πρώην εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ATLAS θα πρέπει να προφυλακιστεί ή να παραμείνει ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται διατεθειμένος να δώσει νέα στοιχεία με συμπληρωματικό υπόμνημα στον ανακριτή κατά της διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Π. Ευσταθίου προτίθεται να προσκομίσει τα στοιχεία τροφοδότη τραπεζικού λογαριασμού που διατηρούσε στο Λονδίνο και ο οποίος είχε εντοπιστεί από τις δικαστικές αρχές με καταθέσεις ύψους 18 εκατ. ευρώ.

AKIS

Στα νέα στοιχεία θα περιλαμβάνονται και νέα πρόσωπα που έλαβαν μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειρίστηκε. Ωστόσο σε αυτά δεν θα περιλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα.

Στο μέτωπο της ανάκρισης για τις μίζες απολογείται αύριο ο πρώην επικεφαλής των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ και το Σάββατο ο πρώην στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ιωάννης Μπέλτσιος.

Και οι δυο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν με εντάλματα του ανακριτή, πήραν προθεσμίες και κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μίζες και μετά το 2005 ομολόγησε ο Π. Ευσταθίου

Δέκα νέες κλήσεις για τα υποβρύχια!

Όταν ο Άκης χειροκροτούσε Σμπώκο και Εμμανουήλ