ΕΛΛΑΔΑ

Ερευνάται διασύνδεση δημοσιογράφων με καραμπινάτα σκάνδαλα

Ερευνάται διασύνδεση δημοσιογράφων με καραμπινάτα σκάνδαλα

Σεισμός αναμένεται να προκληθεί στο δημοσιογραφικό/εκδοτικό κατεστημένο από την αποφασιστικότητα με την οποία οι εισαγγελείς "σιδηρές-κυρίες" Πόπη Παπανδρέου και Ελένη Ράϊκου έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να ξεψαχνίζουν υποθέσεις διαφθοράς και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στις οποίες φέρονται - σύμφωνα με πληροφορίες- να εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα της δημοσιογραφικής πιάτσας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η υπόθεση του Τ.Τ. είναι η σταγόνα που σε συνδυασμό με την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, θα μετατραπεί σε πραγματική χιονοστοιβάδα που θα συμπαρασύρει στο διάβα της ένα μεγάλο μέρος του μέχρι σήμερα ισχυρού δημοσιογραφικού/εκδοτικού κατεστημένου.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό πρακτικά: ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, επιμένουν ότι ήδη ΔΝΤ και Βρυξέλλες έχουν δώσει εντολή να μπουν στο κάδρο της απαγγελίας κατηγοριών όχι μόνο πολιτικοί και γνωστοί επιχειρηματίες - όπως έχουμε δει να συμβαίνει μέχρι σήμερα- αλλά ΚΑΙ δημοσιογράφοι.

Οι ελίτ των δανειστών μας από το εξωτερικό θεωρούν ότι μέχρι σήμερα αυτο το δημοσιογραφικό και εκδοτικό κατεστημένο που όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανε τα στραβά μάτια στις μεγάλες σκανδαλώδεις υποθέσεις διαφθοράς και χρηματισμού πολιτικών που έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια, δεν είναι δυνατόν να εξακολουθεί για πολύ να μένει στο απυρόβλητο.

Οι δανειστές μας θεωρούν ότι συγκεκριμένοι εκδότες και δημοσιογράφοι παίζουν ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι καθώς την ώρα που εγκαλούν την Τρόικα για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ίδια ώρα φέρονται να έχουν πρωτοστατήσει επί δεκαετίες στην απομύζηση της χώρας και του δημοσίου.

bank

"Ξεσκεπάστε τους, ήρθε η ώρα", είναι η φράση που ανήκει σε υψηλόβαθμο παράγοντα τεχνοκρατών στις Βρυξέλλες κατά την διάρκεια άτυπης συζήτησης με μικρή ομάδα ξένων δημοσιογράφων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Παπανδρέου και Ράϊκου περιμένουν έξωθεν εντολές για να ξεκινήσουν μία έρευνα, η οποία φέρεται να στοχοποιεί συγκεκριμένα δημοσιογραφικά πρόσωπα, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων ξεσκονίζονται μέχρι τελευταίας κεραίας.

Ήδη φημολογείται ότι κάποιοι δημοσιογράφοι που εμφανίζονται να είναι «χωμένοι» μέχρι τον λαιμό στις λάσπες της διαπλοκής και των σκανδάλων, έχουν αρχίσουν να ανησυχούν.

Πάντως ας μην εκπλαγείτε αν δείτε σύντομα να τον χώρο των μίντια να σείεται συθέμελα από αποκαλύψεις που θα αρχίσουν να αποσυνθέτουν το κατασκεύασμα της διαπλοκής που επί χρόνια λυμαίνεται την χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται αποκαλύψεις για δάνεια τραπεζών από το παρελθόν!

ΝΥΤ: «Η ελληνική ελίτ αρχίζει και νιώθει πόνο»

Τέλος η διαφθορά και τα ρουσφέτια στη Βουλή!

Ανοιχτός πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Μπόμπολα και Ψυχάρη