ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δωρεάν τρόφιμα σε οικογένειες στο Ηράκλειο

Κρήτη: Δωρεάν τρόφιμα σε οικογένειες στο Ηράκλειο

O Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής τροφίμων σε 800 οικογένειες που έχουν ανάγκη και εφαρμόζεται στην Ελλάδα από την Ε.Ε .Το πρόγραμμα αφορά κατοίκους ορεινών περιοχών αλλά και της πόλης, που βρίσκονται κάτω από το όριο.

Τη Δευτέρα 27/1/2014 διανεμήθηκε τυρί κασέρι ελληνική παραγωγής στα ωφελούμενα άτομα του Δήμου Ηρακλείου (1666 άτομα) σύμφωνα με το flashnews

Παράλληλα εντείνεται η προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία τόσο με παραγωγικούς φορείς, τοπικές επιχειρήσεις όσο και πολίτες, ώστε να θωρακίσουμε όλους όσοι απειλούνται από τις δυσμενείς συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Η Αντιδήμαρχος Δέσποινα Συγγελάκη βρέθηκε το πρωί στις αποθήκες της ΕΑΣΗ στη ΒΙΠΕ απ΄ όπου ξεκίνησε η διανομή στους προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων και τοπικών κοινοτήτων.

Σε δηλώσεις της σημείωσε ότι «στόχος του Δήμου Ηρακλείου είναι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η συστηματική στήριξη όσων πλήττονται από την κρίση με την αξιοποίηση πόρων του Δήμου αλλά κυρίως μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων».