ΕΛΛΑΔΑ

Η Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

Η Έλενα Ράπτη στη Θεσσαλονίκη για την εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»

H Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης βρέθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση «Χρωματιστή Μουσική, Χαρούμενα Παιδιά, Αυτοσχέδια Μουσικά Όργανα».

H Έλενα Ράπτη με εθελοντές της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρέθηκαν την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 στις 11:00 στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Χρωματιστή Μουσική, Χαρούμενα Παιδιά, Αυτοσχέδια Μουσικά Όργανα». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους Παιδαγωγούς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας» και να ενημερωθούν για τη μεγάλη πανευρωπαϊκή εκστρατεία πρόληψης και τερματισμού της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν καπέλα με το logo της καμπάνιας, ευγενική προσφορά της εταιρίας αθλητικών ειδών Champion.