ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα του ΣΕΒΕ για την εξωστρέφεια

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα του ΣΕΒΕ για την εξωστρέφεια

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), απηύθυνε πρόσκληση στη Δράση Δικτύωσης με θέμα«ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ: Η συμβολή των Τελωνειακών Διαδικασιών και των Logistics στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών» που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 4 Απριλίου 2014 (Ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes) στις 17.00.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση και δικτύωση των στελεχών εξωστρεφών επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού κόσμου περιοχής σχετικά με θέματα τελωνειακών διαδικασιών και μεταφορών/αποθήκευσης/διακίνησης.

Η συγκεκριμένη Δράση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες για τις οποίες θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης: Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική