Ώρες αγωνίας για τον 7χρονο

Newsbomb

Έχασε το μάτι του και έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι...

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ο 7χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του μάτι.

Ο τραυματισμός του παιδιού έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του ιερέα πατέρα του και όσων παρακολουθούσαν την Αναστάσιμη τελετή σε εκκλησία στην Ανθηδόνα Ευβοίας.

Λίγο πριν τα τραγικό περιστατικό, ο μικρός ντυμένος «παπαδάκι» είχε ακολουθήσει την πομπή μέχρι και την εξέδρα.

Ο ιερέας πατέρας του παιδιού διέκοψε τη λειτουργία και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ μάρτυρες του συγκλονιστικού γεγονότος ήταν η μητέρα και τα τρία αδέρφια του 7χρονου!

Ο τραυματισμός του παιδιού προκλήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα που έριξε ένας 26χρονος και αφού διέγραψε μεγάλη τροχιά, δυστυχώς κατέληξε στο παιδάκι.

Ο 26χρονος δράστης, που συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, παραδέχθηκε ότι είχε πυροδοτήσει μια φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασής του διακομίστηκε άμεσα στην Αθήνα με ασθενοφόρο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο της ειδικής μονάδας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Εκτός από το μάτι του όμως, το παιδί υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι, για τον οποίο οι γιατροί είναι ιδιαιτέρως ανήσυχοι, καθώς δεν ξέρουν τι βλάβες θα προκαλέσει.

Τα επόμενα 24ωρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα για το άτυχο παιδί.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved