ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρίζουν το Ολυμπιακό Χωριό μετά το διεθνές ρεζιλίκι (pics)

Καθαρίζουν το Ολυμπιακό Χωριό μετά το διεθνές ρεζιλίκι (pics)

Αφού πρώτα γίναμε παγκοσμίως ρεζίλι ως χώρα από τον διεθνή Τύπο, άρχισαν οι εργασίες καθαρισμού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό!

Μετά από σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό με θέμα τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενημέρωσε σήμερα γραπτώς τον κ. Ανδριανό ότι προχωρούν οι εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το κολυμβητήριο, οι εργασίες καθαρισμού (καθαρισμός από λάσπες, χημικός καθαρισμός, καθαρισμός περιμετρικών καναλιών, τοποθέτηση πλαστικών σχαρών, καθαρισμός της υπόγειας δεξαμενής, απομάκρυνση των σκουπιδιών) θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.

Επισημαίνεται ότι, ομοίως με την ευθύνη του ΟΑΕΔ, θα ακολουθήσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, για να παραχωρηθεί στη συνέχεια η χρήση τους σε άλλο φορέα του Δημοσίου ή ΟΤΑ, ο οποίος θα αναλάβει και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Διαβάστε επίσης:

«Ξύπνησε» ο Ανδριανός και η ΓΓΑ μετά τον παγκόσμιο σάλο για τα ολυμπιακά ακίνητα

Bild-Αθήνα 2004: «Εδώ καταρρέει η ολυμπιακή ιστορία»

Mirror: Αθήνα 2004 - Οι εγκαταστάσεις 10 χρόνια μετά (pics)