Σε κρίσιμη κατάσταση ο 47χρονος

Newsbomb

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»...

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 47χρονος άντρας που τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Ο άτυχος άντρας υπέστη εγκαύματα γ’ βαθμού στη προσπάθειά του να βοηθήσει την 55χρονη γυναίκα που κινδύνευε από τις φλόγες που είχαν τυλίξει τον πάγκο της στη λαϊκή αγορά, πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων.
Η 55χρονη γυναίκα και ο 48χρονος κάτοικος της περιοχής που τραυματίστηκαν, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό της επίθεσης
Η εμπρηστική επίθεση έγινε από ομάδα κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ και στόχο είχε το Α.Τ. Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα, μία ομάδα 25 έως 30 κουκουλοφόρων επιτέθηκε με περίπου 15 βόμβες μολότοφ και πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στην οδό Καλλιδρομίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, ενώ αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Από την επίθεση τυλίχθηκαν στις φλόγες τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, εκ των οποίων το ένα υπηρεσιακό και τέσσερις μοτοσικλέτες . Ζημιές έχουν προκληθεί και στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος.

Στη συνέχεια οι δράστες κατευθύνθηκαν προς τη λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου και πέταξαν μία βόμβα μολότοφ σε δύο άνδρες της αστυνομίας που επέβαιναν σε μηχανή, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να πέσει σε πάγκο που είχε στηθεί στο σημείο και να τραυματιστούν μία 55χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ένας 48χρονος Έλληνας κι ένας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο.

Διαβάστε επίσης...

Εμπρηστική επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved