Εκδήλωση με θέμα τις πυρκαγιές στη Θεσσαλονίκη
Εκδήλωση με θέμα «Το δάσος στα Πεύκα και η πυροπροστασία του», πραγματοποιείτε στη Θεσσαλονίκη, με τον διοικητή του Α’ Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών θα ανακοινώσει μέτρα προστασίας, ακόμα και για την περίπτωση που κάποια πυρκαγιά, φτάσει μέχρι το κατώφλι σπιτιών.
Η εκδήλωση θα γίνει στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων, ενώ εισηγητές, εκτός από τον διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης Σπύρο Βαρσάμη, θα είναι ο δασάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αϊναλής, και ο Δήμαρχος Νεάπολης – Σικέων Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της ΕΔΟΜΑΚ, Στέλιος Βαϊρλής.
Ο κος Βαρσάμης, αναμένεται να δώσει οδηγίες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος, αφού σε πολλές περιπτώσεις οι πολίτες δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.