ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εγνατία οδό: Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς

Τραγωδία στην Εγνατία οδό: Σοβαρό τροχαίο με τρεις νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (5/2/2015) στην Εγνατία Οδό, έξω από τον Πολύμυλο Κοζάνης,στην πρώτη σήραγγα του δρόμου προς Βέροια -Τρία νεαρά άτομα, ηλικίας 25 - 28 ετών, τα θύματα.

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αφού «καρφώθηκε» - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - πίσω από μια πλατφόρμα που μετέφερε οχήματα και προπορευόταν, προσέκρουε ανεξέλεγκτο, δεξιά και αριστερά, στα τοιχώματα του τούνελ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε αρχικά με άλλο όχημα και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, 23 και 28 ετών, καθώς και ένας άνδρας, 25 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα. Ο οδηγός του ίδιου οχήματος, 35 ετών, μεταφέρθηκε (όπως και οι σοροί) σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Βέροιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι 35χρονος οδηγός, λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα, είχε παντρευτεί, με πολιτικό γάμο, την 28χρονη που ανασύρθηκε νεκρή…

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, ενώ λίγο μετά αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Πολυμύλου Κοζάνης.

Σχετικές ειδήσεις