Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτοκτονία του 20χρονου δείχνει ο ιατροδικαστής (Video)

Ξανθίππη Γιαννάκου

Για «αιμορροϊκο σοκ από τραύμα στο δεξί περικάρπιο» κάνει λόγο το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/03/2015) στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την Αστυνομία, ανακοίνωσε ο υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας, Φώντας Βρόσγος και αποκάλυψε ότι το πιθανότερο είναι πως συμπίπτει η μέρα της αυτοκτονίας του με αυτή της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με αυτό, ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή οφείλεται σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξί περικάρπιο», γεγονός που δείχνει ότι ο άτυχος νέος αυτοκτονόνησε.

Μιλώντας στις κάμερες αμέσως μετά την είδηση για το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θείος του 20χρονου φοιτητή Μάριος Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοχειρίας. Για να το επιβεβαιώσει ο ιατροδικαστής 100%, πρέπει να πάρει στα χέρια του και τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Συγκλονισμένος ο θείος του Βαγγέλη, συνέχισε λέγοντας ότι «αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, πιστεύουμε ότι θα βρεθούν. Η αστυνομία θα το κάνει, όπως το κάνει όλο αυτό τον καιρό που ψάχνει. Το παιδί πρέπει να δικαιωθεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνάκη, εντός της ημέρας θα μεταφερθεί η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην Κρήτη και θα παραδοθεί στην οικογένειά του.

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved