Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Κορίνθου έως και τις 09/05

Newsbomb

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τέθηκαν από σήμερα Δευτέρα (04/05) το πρωί, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, με αφορμή την εκτέλεση έργων ασφαλτόστρωσης στον ανισόπεδο κόμβο της Κινέττας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα είναι προσωρινή και πλήρης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου έως και το Σάββατο (09/05), στα εξής οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Μεγαρέων:

- Στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τον Α/Κ Κινέττας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Η/Κ Πανοράματος (χ/θ 53+500), μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου.

- Στο δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα του 160μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την κάθετη οδό του ανισόπεδου κόμβου (χ/θ 56+600), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved