ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πύργο: Ηλικιωμένος «έσβησε» μπροστά στα εγγόνια του

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πύργο: Ηλικιωμένος «έσβησε» μπροστά στα εγγόνια του

Τη ζωή του έχασε ένας ηλικιωμένος 71 ετών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από το σπίτι του και μπροστά στα μάτια των εγγονών του.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 71χρονος επέστρεφε στο σπίτι του με το μηχανάκι από το νεκροταφείο που είχε μεταβεί νωρίτερα για κηδεία φιλικού του προσώπου. Το μηχανάκι ακολουθούσε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Ο ηλικιωμένος φτάνοντας έξω από το σπίτι του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, όμως το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε προσπάθησε να τον προσπεράσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι που οδηγούσε ο ηλικιωμένος. Ο 71χρονος χτύπησε με δύναμη πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Η σκηνή του τροχαίου εκτυλίχθηκε μπροστά τα μάτια των δύο εγγονών του που βρίσκονταν στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα, τα οποία πάγωσαν μην πιστεύοντας αυτό που έβλεπαν.

Στο σημείο έσπευσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που σοκαρίστηκαν βλέποντας σοβαρά τραυματισμένο τον άνθρωπο τους.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί για περίπου μια ώρα έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως να το καταφέρουν καθώς τα εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν πολύ σοβαρές.

Πηγή φωτογραφίας: ilialive.gr

Σχετικές ειδήσεις