Πήλιο: Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Newsbomb

Με τον χειρότερο τρόπο έληξαν οι έρευνες της Λιμενικής Αρχής Βόλου για τον εντοπισμό ενός 30χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης (29/9/2015) στη θαλάσσια περιοχή Λεφόκαστρο - Αφησσού στο Πήλιο.

Η Λιμενική Αρχή Βόλου ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά και ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό του χωρίς επιτυχία.

ΟΙ έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα (30/9) στις οποίες συμμετείχαν τρία περιπολικά οχήματα, τρία σκάφη του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού. Παράλληλα, συμμετείχαν, δύτες της Λέσχης Εθελοντών Βατραχανθρώπων, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με το Τ/Χ σκάφος “ΚΑΛΥΨΩ” Λ.Β. 1034 και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με το Τ/Χ “ΕΟΔΜ” Σ.Β. 1047.

Ο 30χρονος, εντοπίστηκε τελικά και ανασύρθηκε σήμερα το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Λεφόκαστρο σε απόσταση 100μ. από την ακτή και σε βάθος 15μ από τους εθελοντές βατραχανθρώπους.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε αλιευτικό καταφύγιο και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved