ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Χαλκιδική - Βρέθηκε η μηχανή του συζυγοκτόνου

Θρίλερ στην Χαλκιδική - Βρέθηκε η μηχανή του συζυγοκτόνου

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής του 4χρονου αγοριού από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου από την Αλβανία που την περασμένη Τετάρτη σκότωσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του στην περιοχή Ορμυλία στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της περιοχής βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια ερευνών το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο δράστης για να διαφύγει από την περιοχή του εγκλήματος. Το μηχανάκι βρέθηκε κρυμμένο σε ορεινή περιοχή ανάμεσα στα Ψακούδια και την Ορμύλια.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες πιστεύουν ότι ο 33χρονος Lesi James, παρέμεινε για άγνωστο χρονικό διάστημα μαζί με τον 4χρονο στο σημείο καθώς βρέθηκαν εκεί και συσκευασίες από τρόφιμα.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, κοντά σε αυτό το σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπουφάν, το όποιο είχε ίχνη αίματος.

Οι αρχές βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για να εντοπίσουν τον 33χρονο δράστη, ενώ εικάζεται ότι στόχος του είναι να διαφύγει στη χωρά καταγωγής του, την Αλβανία. Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο δράστης πιθανόν να δέχεται βοήθεια από κάποιον συνεργό του. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στείλει σήμα στην Interpol τόσο σε Αλβανία και Ιταλία όπου ο συζυγοκτόνος έχει ζήσει κατά το παρελθόν.

Η αγωνία για τον 4χρονο έχει χτυπήσει «κόκκινο» την ίδια στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του ίδιου όσο και του 33χρονου συζυγοκτόνου συνεχίζονται ανελλιπώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χαμόγελο του Παιδιού την περασμένη Πέμπτη (7/1) σήμανε Amber Alert για την αρπαγή του 4χρονου.

Οι έρευνες πλέον επικεντρώνεται στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το σημείο που βρέθηκε το μηχανάκι του 33χρονου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από άνδρες της Αστυνομίας στις έρευνες συμμετέχουν και απλοί πολίτες.

Σχετικές ειδήσεις