Καμία απάντηση στην οικογένεια της 4χρονης Μελίνας για την τραγωδία - «Συναντάμε παντού εμπόδια»

Newsbomb

Τριανταπέντε ημέρες μετά τη τραγωδία που βρήκε την οικογένειά τους, οι γονείς της Μελίνας ακόμα περιμένουν να πάρουν απαντήσεις για το πως και το γιατί έχασαν το μικρό τους κοριτσάκι.

Οι γονείς της 4χρονης Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, την αφαίρεση δηλαδή των γνωστών και ως «κρεατάκια», στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, κατέθεσαν ήδη στο πλαίσιο της ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ekriti.gr, τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων βρίσκονται στο Ηράκλειο ωστόσο η οικογένεια δεν τα έχει λάβει και κανείς τους δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που οδήγησε σε αυτή την τραγική κατάληξη.

Το πρωί της Τρίτης (02/02), η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας, ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, στο Ράδιο Κρήτη για την υπόθεση.

Εκεί, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την καθυστέρηση που υπάρχει αναφορικά με τις απαντήσεις στο θάνατο του μικρού κοριτσιού.

«Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, συναντάς παντού εμπόδια», είπε χαρακτηριστικά η κ. Σπανουδάκη αναφερόμενη στους αργούς ρυθμούς για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, την ώρα που ούτε αυτή δεν έχει λάβει γνώση για τα αποτελέσμαατα των ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας (ARDS) είναι το μόνο κοντινό με αυτό που αναφέρεται στα δημοσιεύματα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πόρισμα «έδειξε» πως η μικρή Μελίνα πέθανε από σύνδρομο αναπνευστικού.

Ακούστε ΕΔΩ όλα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη η Ελπίδα Σπανουδάκη.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved